Levertijd & Verzending

Onze Speenkoord producten worden met de hand gemaakt. Wij streven ernaar om jouw bestelling na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk te verzenden. 

Tante Milly doet er alles aan om de bestellingen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Echter is Tante Milly niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending.

Verzendkosten
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL . De verzendmethode kan per bestelling verschillen i.v.m. het gewicht en formaat hiervan. 

Verzending in Nederland:

- Speenkoorden € 2,95

- Brievenbuspakket  €4,10 

- Postpakket  €6,25 

Verzending naar België:

- Speenkoorden € 4,95

- Brievenbuspakket  €4,95

- Postpakket  €9,25 

Retourneren

Alle speenkoord producten van Tante milly zijn handgemaakte items die op bestelling worden gemaakt. Het is daarom niet van toepassing om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Indien er sprake is van gebreken kan er in overleg altijd wat geregeld worden. 

Mocht het door u bestelde product (geen handgemaakte items) tegenvallen kunt u deze binnen 14 dagen aan ons terugsturen. U kunt hiervoor onderstaande stappen doorlopen:

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
  • Stuur ons een mailtje op info@tantemilly.nl om uw retour aan te melden
  • Na ontvangst van de goederen worden de producten geinspecteerd en mits in onberispelijke staat aan u gecrediteerd. Wij zullen het oorspronkelijke aankoopbedrag aan u terugbetalen. Kosten voor retourzending van de goederen komen voor uw eigen rekening.

Betaling

De vermelden prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro´s inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:

- Betalingen via iDEAL

- Vooraf overmaken

- Klarna

- Creditcard

- Banconact: Online betaalmetode voor belgië

 

Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden we je bestelling binnen 3-5 werkdagen. Bestellingen worden verstuurd met PostNL.

 

 

© 2022 - 2023 tantemilly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel